Ex interiors

De Brouwerij

Meer informatie

Project De Brouwerij
Locatie Vleuten
Opleverdatum September 2017

Na jarenlang het middelpunt van Vleuten te zijn geweest om een drankje te brouwen of nuttigen, een potje te biljarten of een feestje te geven, is De Brouwerij nu een hedendaagse brasserie geworden waar je terecht kunt voor een ontspannen lunch of etentje.

Bij het ontwerp van het interieur is er gezocht naar een manier om de klassieke elementen van het pand en interieur in een eigentijds jasje te steken. De kleuren groen en bruin dragen de sfeer van een nostalgische (oude) brouwerij uit, maar passen tegelijkertijd helemaal in het kleurbeeld van vandaag.

Op de banken is gekozen voor een stof met een &Ex print, waar afwisselend grafische en klassieke patronen zijn toegepast. De stoelen zijn van Lensvelt en bekleed met een mix van groen en blauw tinten. De keuze voor tapijt op de wand met dezelfde dessins als op de banken zorgt voor een verrassend effect en een aangename huiselijke sfeer.

Na een intensieve verbouwing van een aantal maanden zijn sinds september de deuren van Brasserie de Brouwerij in Vleuten weer geopend. De naam komt niet geheel uit de lucht vallen, want al sinds de 15e eeuw werd er volop bier in het pand gebrouwen.

button