Spring naar content

INSIDE INSIDE podcast 1

23 november 2020

INSIDE INSIDE podcast aflevering #1 – ‘Duurzaamheid uitrekenen in plaats van elkaar vertellen wat duurzaam is.’

We werken er al een tijdje aan achter de schermen, maar nu kunnen we het eindelijk delen: INSIDE/INSIDE komt met een podcastserie! In de vierdelige serie leggen we je alles uit over het verduurzamen van jouw kantoorinrichting. We gaan in gesprek met interieurdeskundigen en andere specialisten en gaan op zoek naar hoe we ons kantoor van binnen kunnen verduurzamen. Circulair kunnen maken. En gezond.

Benieuwd geworden? De eerste aflevering is nu te beluisteren via onderstaande link:

Luister hier naar de podcast

In deze eerste aflevering zitten we aan tafel met de bedenkers en oprichters van het platform. Odette Ex, oprichter en directeur van Ex Interiors, Edwin van Noort, manager van Dutch Green Building Council en Mantijn van Leeuwen directeur van duurzaam adviesbureau Nibe.

Zij vertellen je alles over het platform én leggen je haarfijn uit hoe ook jij voor duurzaam kunt kiezen. Want, dat is immers waar INSIDE/INSIDE voor is bedoeld, “Om de informatie de we als markt aan het verzamelen zijn op één plek te ontsluiten, toegankelijk te maken voor iedereen. Zodat we de markt daar mee verder helpen.” Zoals Edwin het zo mooi in de eerste podcast zegt.