Spring naar content

EX Interiors

Een goed interieur is een interieur dat ‘ademt’

Ex Interiors gelooft in het creëren van omgevingswerelden die verbinden, inspireren en activeren. Het gaat daarbij om het ontwerpen van ‘vrije’ belevingswerelden waarin mensen geraakt worden en zich gezien en erkent voelen. Waar men zichzelf kan zijn en uitgenodigd wordt om zijn eigen potentieel en intrinsieke motivaties te ervaren. Maar waar ook het DNA van bedrijven en instellingen zichtbaar wordt gemaakt. Het beleven van schoonheid en zorgvuldige afstemmingen van materialen en de samenhang van beeld dragen daar allemaal aan bij. Maar ook aandacht voor het menselijke welzijn door het gebruik van pure, eerlijke, warme en gezonde materialen waarbij de verbinding met de natuur als essentiële waarden geldt.

CIRCULARITEIT

Binnen Ex Interiors vinden wij circulariteit van zeer grote waarde, daarom zijn veel van onze projecten gerealiseerd met dit principe als uitgangspunt, te herkennen aan het circulariteitssymbool.

KUNST

Binnen Ex interiors vinden wij kunst voeding voor de ziel, onze projecten waar kunst van grote invloed is geweest, zijn te herkennen aan het kunstsymbool.