Spring naar content

Succesvol N’EXT event

05 september 2022

Op 2, 3 en 4 september 2022 vond het N’EXT event plaats. Wij genieten nog volop na van deze zeer geslaagde dagen en zijn trots op het resultaat dat we met alle betrokken partijen hebben kunnen neerzetten. Men kon tijdens het event alle producten bewonderen die zijn ontstaan onder de vlag van N’EXT zoals de FL’EX-BOX, de Green Cabinet, Moduplus en Desso & Ex Nature.

N’EXT werd geboren vanuit het besef dat alles in samenhang met elkaar is verbonden en het verlangen naar een nieuw collectief bewustzijn. Het is een samenwerking tussen ‘creatieve design activisten’ die binnen het grotere geheel op zoek zijn naar antwoorden voor een nieuwe vorm van leefstijl in een verandering van tijdperk. N’EXT probeert met dit initiatief een stapje richting de ‘nieuwe’ toekomst te maken waarin we verschuiven van het individu (het ego) naar een samen, een bewustzijn van belangeloosheid, waarin het welzijn voor natuur en mens in balans zijn met elkaar.

N’EXT is een samenwerking tussen Ex Interiors, Lensvelt, Het Groenlab (Judith Baehner), ROFA/Moduplus, Verwol, Schadenberg Groep, i-did, Blooming Business, Restaurant Huis de Wiers en Tarkett.

We willen nogmaals alle sprekers, betrokken partijen en iedereen die het event bezocht heeft bedanken voor dit geslaagde event.