Spring naar content

Triodos Bank project genomineerd voor DDA Best Commissioning

30 september 2020

Wederom genomineerd!

DDA heeft Triodos Bank naast Forum Groningen en het WATER AS LEVERAGE project geselecteerd in de categorie Best Commissioning (Goed opdrachtgeverschap & duurzame inzet van ontwerpers).

Quote van de commissie: ‘Triodos Bank heeft haar heel eigen signatuur en waarden nu ook weten te vatten in een gebouw dat prachtig is ingebed in haar omgeving. De bank koos als opdrachtgever van meet af aan voor co-creatie, met als pijlers ecologie en economie, en voerde dat consequent en ambitieus door. Daarmee sluit het naadloos aan op de merkidentiteit en brengt het gebouw die tastbaar tot leven. Structureel goed opdrachtgeverschap en sterke strategische inzet van design; dit is wat je idealiter van Triodos Bank verwacht. Een extra pluim voor het vergaand circulaire karakter, vooral omdat het voor Triodos Bank zo duidelijk geen extraatje is, maar een vanzelfsprekendheid.’

De uitreiking van de Dutch Design Awards gebeurt dit jaar digitaal middels een live talkshow op zaterdag 24 oktober van 16.00 uur tot 16.30 uur via DDW TV. Bekijk hier beneden de nominatie op de website van DDA.

Triodos Bank – De Reehorst