Spring naar content

Woonhuis Woerden

De bewoners van dit riante pand in het buitengebied waren trots op wat ze hadden neergezet, maar de balans in het interieur ontbrak. Ex Interiors ging samen met de bewoners op zoek naar een passende oplossing. Om dit voor elkaar te krijgen gingen we terug naar de basis om van daaruit het interieur opnieuw op te bouwen. Het aanbrengen van kleur heeft verschillende ruimtes met elkaar verbonden en de ruimtelijkheid van de benedenverdieping benadrukt. Opvallen element in de living is een groot roze kleed, geïnspireerd op het gezin met drie jonge kinderen. Het kleed legt tevens een verbinding met de kleurige schilderijen tegen de wand. Het gebruik van dissonanten geeft het interieur iets eigens.

LocatieWoerden
Opleverdatum2012
Oppervlakte150 m2
AardNieuwbouw
FunctieWonen
FasenVO, DO