Spring naar content

Green Cabinet

Vervolg tekst

Green Cabinet| Desingned by Het Groenlab en Odette / Ex Interiors by Lensvelt

Ontworpen uit een verlangen en de wens om het integreren van de natuur in onze omgeving efficiënt en eenvoudig te maken. Een modulair, verrijdbaar kastensysteem om werk- en woonomgeving te vergroenen.

Planten zorgen voor een natuurlijke balans en een gezonde omgeving en geven daarmee energie en vitaliteit. In onze ogen is ‘groen’ een essentieel onderdeel voor een gezonde werkomgeving en het welzijn van de mens. We kunnen ons beter ontspannen waardoor we ons beter kunnen focussen, creatiever en productiever worden. In een omgeving gevuld met natuur voelen we ons beter. Het is deze verbinding, tussen mens en natuur, die belangrijk is om te onderhouden en te versterken.

Vanuit deze gedachte is dit modulaire systeem bedacht. Schakelbare eigenwijze kasten die op tal van manieren zijn in te delen en aan te vullen door een divers scala aan accessoires.  De vorm van de Green Cabinet is geïnspireerd op de verrijdbare ‘Deense karren’ op de bloemenveiling met hun lichte constructie en technische uitstraling. Een uniek systeem dat op een speelse, karaktervolle manier de ruimte verrijkt met planten.

De Green Cabinet wordt geleverd met plantenbakken voor beplanting die in pakketten kan worden geleverd in drie voorgeselecteerde kleurstellingen in formaten S,M, L, en XL. Naast plantenbakken zijn er legplanken, een lage afsluitbare kast, een hoge en een lage werktafel en akoestische panelen te verkrijgen als aanvullende accessoires voor de kast. De Green Cabinet is standaard voorzien van subtiele verlichting ter ondersteuning van de plantengroei.

De Green Cabinet biedt een ideale (ontwerp)tool om planten, opbergruimte en visuele afscheiding in een ruimte te combineren en aangename gebieden voor focus en relaxmomenten te creëren. Te leveren in diverse kleuren geeft de plantenkast toon in elk interieur.

www.lensvelt.nl
www.ex-interiors.nl
www.hetgroenlab.com