Spring naar content

Nedap Light Controls
Groenlo

‘Ontwerp met verlichting als uitgangspunt’

Voor het hoofdkantoor van Nedap hebben we een voormalig magazijn tot een eigentijds kantoor getransformeerd met een werk- en ontmoetingsbied voor de marktgroep Light Controls.

De missie was om een professionele en innovatieve werkomgeving te creƫren waar werknemers zich thuis voelen en die tevens past bij het Nedap DNA.

De basis was een blanco canvas waar we samen met Nedap Light Controls invulling aan hebben gegeven.

OpdrachtgeverNedap Light Controls
LocatieGroenlo
Opleverdatumjuli 2019
Oppervlakte1570 m2
AardTransformatie
Functiekantoren, vergaderkamers, ontmoetingsgebieden
FasenVO, DO, TO, UI
I.s.m.KW Bouwstudio, Enervisie, WAM&VanDuren, Gielissen, Studio Rublek
FotografieAlexander van Berge, UNIT10 Fotografie | Gerke van de Hoef