Spring naar content

NPO
Hilversum

‘De oude inrichting bestond uit lange donkere gangen met aan weerszijde kantoorruimtes. Het was niet zichtbaar welk bedrijf in dit robuuste gebouw actief was.’

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is al lange tijd gevestigd in het voormalige Filmcentrum op het Mediapark in Hilversum. In 2014 kregen we de opdracht een deel van dit centrum te renoveren.

In die periode onderging de NPO een hele transitie en daar moest de inrichting van het interieur ook uiting aan geven: transparant en ondersteunend. Er moest gezocht worden naar een efficiƫnte indeling waar medewerkers zichtbaar zijn en waar ruimte is voor samenwerken en ontmoeten.

OpdrachtgeverNederlandse Publieke Omroep
LocatieHilversum
Opleverdatum2015
Oppervlakte4.500 m2
AardHerinrichting
FunctieKantoren
FasenVO, DO, TO, UI
I.s.m.Grontmij, Valstar-Simonis
FotografieAlexander van Berge