Spring naar content

Werkrestaurant
Veldhoven

In het werkrestaurant kunnen de medewerkers kiezen uit diverse eetconcepten en de daarbij ontwikkelde zitplekken variërend van samen met je collega’s of alleen aan tafel. Door het uitbundige groen en de slimme opstelling van de zitplekken  geven alle plekken een beschut gevoel. Er is voor échte materialen gekozen en het kleurenpalet is rustig gehouden. Door eenduidig te blijven in het los meubilair en voor kwaliteit te kiezen oogt het restaurant toch rustig ondanks het grote aantal zitplekken.

OpdrachtgeverZakelijk
LocatieVeldhoven
Opleverdatum2021
Oppervlakte7.000 m2
AardNieuwbouw
FunctieBedrijfsrestaurant
FasenVO, DO, TO en uitvoering
I.s.m.Architectenbureau BroekBakema, Vijverborgh Hospitality, Het Groenlab, Studio Rublek
FotografieAlexander van Berge