Spring naar content

EX INTERIORS

Ex Interiors is in 1994 opgericht door interieurarchitect Odette Ex. Sindsdien is het bureau uitgegroeid tot een vooraanstaand, internationaal opererend interieurarchitectenbureau waar met passie voor het vak aan complexe opdrachten wordt gewerkt. Ex Interiors is een gedreven, persoonlijk en professioneel bureau met een geheel eigen handschrift. Ruimtelijkheid en harmonie gekoppeld aan de menselijke maat, zijn essentiële waarden voor ieder ontwerp.

Fill 91

UITGELICHT

This is N'EXT - The power of collaboration

Door de samenwerkingen tussen Odette Ex (directeur/eigenaar Ex Interiors) met meerdere toonaangevende Nederlandse fabrikanten & ontwerpers werden producten ontwikkelt die aan dit verlangen voldoen.

Tijdens deze samenwerkingen werden de individuele eigenschappen en achtergronden van iedere fabrikant of ontwerper met elkaar verbonden. Deze Nederlandse groep fabrikanten en ontwerpers steken oprecht hun nek uit om deze nieuwe vorm van collectieve intelligentie te ontdekken waarbij zij belangeloos kennis, kunde en expertise met elkaar delen. Een creatieve manier van groepsdenken die het ontwikkelen van (sociale) innovaties bevordert. Door dingen samen te doen en kennis te delen worden onze daden talrijker en versterken ze de noodzakelijke veranderingen. We nemen jou ook graag mee om naar Deze uitzonderlijke verandering van tijd toe te bewegen.

Next logo_2

Laat u inspireren door onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden van de laatste trends & Ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: